Pirkanmaa: Nexstim

17.5.2023 17:00

Tullin Business Park

Pörssiyhtiöillassa vieraana Etteplan Sekä Handelsbanken.

Nexstim on vuonna 2000 perustettu suomalainen kansainvälisillä markkinoilla toimiva terveysteknologiayhtiö, jonka tuotteet mahdollistavat aivokuoren toiminnallisten alueiden kartoituksen ja halutun aivoalueen tarkan stimuloinnin sähkökentän avulla. Nexstimin liiketoiminta jakaantuu diagnostiikka- (Navigated Brain Stimulation NBS) ja terapia (Navigated Brain Therapy NBT) -liiketoimintoihin. Yhtiö on hiljattain alkanut tarjota asiakkailleen myös yhdistelmälaitteistoja, jotka sisältävät sekä NBS- että NBT-toiminnallisuudet. Nexstimillä on asiakkaita useassa kymmenessä maassa.

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   17.5.2023 17:00
Päättyy:   17.5.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tullin Business Park

Åkerlundinkatu 11 A
33100 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Tapahtumien ilmoittautumisen yhteydessä kerätään vain kulloinkin tarpeellinen tieto, esimerkiksi nimi, sähköpostiosoite, jäsennumero. Tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman osallistujalta saatua erillistä lupaa. Tiedot voidaan yhdistää Suomen Osakesäästäjien jäsenrekisterin tietoihin.

Tietoja säilytetään vain tarpeellinen aika. Tapahtuman jälkeen tiedot anonymisoidaan.

Tarkempi tietosuoja seloste löytyy linkistä
https://www.osakeliitto.fi/jasenyys/liity-jaseneksi/tietosuojaseloste/

Osallistumisen peruminen
Osallistumisen peruuttaminen tapahtumaan onnistuu pääsääntöisesti ennen tapahtuman alkamista. Maksullisissa tilaisuuksissa osallistumien on mahdollista perua siihen asti kun se voidaan järjestäjän puolelta ilman kustannuksia perua. Näissä tapauksissa osallistumismaksu palautetaan täysimääräisesti osallistujalle.

Peruutusehdot on kerrottu aina tapauskohtaisesti tilaisuuden sivulla.