Webinaari: Sotkamo Silver sijoituskohteena

4.12.2023 17:00

Tässä kaikille avoimessa webinaarissa Sotkamo Silverin toimitusjohtaja Mikko Jalasto valottaa, miksi kaivosyhtiön hopeatuotanto saavutti vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä korkeimman tasonsa kolmeen vuoteen. Lisäksi hän kertoo yhtiön operatiivisen tehokkuuden ja kannattavuuden parantumisesta sekä siitä, miten se mahdollistaa nyt yhtiön etenemisen kohti pidemmän aikavälin tavoitteitaan. 

sotkamo_full_logo.png

Sotkamo Silver lyhyesti:

Sotkamo Silver on kaivos- ja malminetsintäyritys, joka kehittää ja hyödyntää mineraaliesiintymiä Kainuun seudulla. Sotkamo Silver tukee globaalia kehitystä kohti vihreään siirtymään liittyviä teknologioita ja tuottaa tarvittavia metalleja vastuullisesti ja paikalliset sidosryhmät huomioiden. 

Sotkamo Silverin päähanke on Sotkamon hopeakaivos. Kaivos tuottaa hopean lisäksi kultaa, sinkkiä ja lyijyä. Yhtiöllä on myös Kainuun hopeakaivoksen läheisyydessä sijaitsevien mineraaliesiintymien kaivos- ja malminetsintäoikeudet. 

Kolmannella neljänneksellä Sotkamo Silverin toiminta eteni suunnitelmien mukaisesti ja hopean tuotanto kasvoi korkeimmalle tasolleen kolmeen vuoteen (412 000 unssia). Yhtiön liikevaihto kasvoi 66 prosenttia edellisestä vuodesta, kannattavuus pysyi selvästi vertailukautta korkeammalla
tasolla ja käyttökateprosentti oli 34 %. Tämän vuoden aikana saavutetun operatiivisen tehokkuuden parantumisen ja tuotantomäärien kasvun myötä yhtiön toiminta ja kannattavuus on nyt saatu hyvälle tasolle ja se eteneeH vakaasti kohti tavoitteitaan.

sotkamo_silver_brandikuvat_mikko_jalasto-1.jpg

Tilaisuudessa puhuva Mikko Jalasto on toiminut Sotkamo Silverin toimitusjohtajana vuoden 2022 syyskuusta alkaen. Tätä ennen Mikko toimi yhtiön Chief Operating Officer'ina (COO) tammikuusta 2021 ja hänellä on vahva teollinen kokemus sekä koti- että ulkomailta.

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

4.12.2023 17:00

Päättyy:  

4.12.2023 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi