Danske Bank -webinaari: Talouden ja sijoitusmarkkinoiden näkymät – kesä 2024

12.6.2024 17:30

Ohjelma

Sijoittajan ensimmäinen vuosipuolikas näyttää sujuneen pääsääntöisesti positiivissa merkeissä. Maailmanlaajuisesti osakkeiden positiivinen vire on jatkunut. Paranevia tuottokehityksiä on nähty myös Yhdysvaltoja ja siellä majailevia kasvuyhtiöitä laajemmin – esimerkiksi edellisen vuoden heikoimpiin kuuluneet Kiina ja Suomi ovat petranneet pörsseissä viime aikoina.

Korkojen laskun siirtyminen pidemmälle viime ja alkuvuoden innokkaimpiin odotuksiin nähden on kuitenkin näkynyt korkosijoitusten latteana tai lievästi negatiivisena arvonkehityksenä.

Mutta jatkuuko pörssien aurinkoinen taival tästä eteenpäin vai uhkaavatko esimerkiksi korot jäädä tiukemmin korkeammille tasoille? Tai onko talouden kuva muista syistä himmenemässä aiheuttaen sijoittajille pettymyksen kylmiä suihkuja keskelle kesähelteitä?

Webinaarissa käsittelemme muun muassa näitä talouden ja sijoitusmarkkinoiden keskeisiä teemoja tuoreen sijoitusnäkemyksemme valossa. Studiossa keskustelemassa Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto ja pääekonomisti Pasi Kuoppamäki.

Lähetys kestää noin 30 minuuttia ja sen aikana katsojat voivat lähettää kysymyksiä asiantuntijavieraillemme.​ Webinaari on katsottavissa myös tallenteena tällä sivulla lähetyksen jälkeen.

 

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN

Ajankohta

Alkaa:   12.6.2024 17:30
Päättyy:   12.6.2024 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet