Pörssiyhtiöesittely: Nexstim ja Etteplan

24.5.2022 17:00

Radisson Blu Seaside

Tervetuloa pörssiyhtiöesittelytilaisuuteen 24.5.2022 klo 17.00-19.00, paikka: Radisson Blu Seaside Hotelli, osoitteessa: Ruoholahdenranta 3, Helsinki

Tilaisuudessa esittäytyvät: Nexstim ja Etteplan

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys, jonka kehittämä neuronavigoiva TMS-teknologia-alusta (transkraniaalinen magneettistimulaatio, TMS) mahdollistaa potilaiden yksilöllisen hoidon ja diagnostiikan vaikeissa aivosairauksissa ja -häiriössä. Nexstim tarjoaa ratkaisuja noninvasiiviseen eli kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon diagnostiikka- (NBS-laitteisto) ja terapiasovelluksilla (NBT®-laitteisto).

Etteplan on kasvuyhtiö − tavoitteenamme on liikevaihdon kasvu keskimäärin 15 prosenttia vuodessa sekä orgaanisesti että yritysostoin. Toteutuessaan tämä johtaa yli 500 miljoonan euron liikevaihtoon vuonna 2024.

 

Ilmoittauduthan viimeistään perjantaina 20.5.2021. 

Tilaisuuteen mahtuu 60 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkojen täyttyessä on peruutusten varalta käytössä jonotuslista.

Tervetuloa!

 

Ystävällisin terveisin

Helsingin ja Espoon-Kauniaisten Osakesäästäjät ja Good Marketing Oy

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   24.5.2022 17:00
Päättyy:   24.5.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Radisson Blu Seaside

Ruoholahdenranta 3
00180 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Tapahtumien ilmoittautumisen yhteydessä kerätään vain kulloinkin tarpeellinen tieto, esimerkiksi nimi, sähköpostiosoite, jäsennumero. Tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman osallistujalta saatua erillistä lupaa. Tiedot voidaan yhdistää Suomen Osakesäästäjien jäsenrekisterin tietoihin.

Tietoja säilytetään vain tarpeellinen aika. Tapahtuman jälkeen tiedot anonymisoidaan.

Tarkempi tietosuoja seloste löytyy linkistä
https://www.osakeliitto.fi/jasenyys/liity-jaseneksi/tietosuojaseloste/

Osallistumisen peruminen
Osallistumisen peruuttaminen tapahtumaan onnistuu pääsääntöisesti ennen tapahtuman alkamista. Maksullisissa tilaisuuksissa osallistumien on mahdollista perua siihen asti kun se voidaan järjestäjän puolelta ilman kustannuksia perua. Näissä tapauksissa osallistumismaksu palautetaan täysimääräisesti osallistujalle.

Peruutusehdot on kerrottu aina tapauskohtaisesti tilaisuuden sivulla.