Pirkanmaa: Elisa ja Nexstim

16.3.2022 17:00

Tullin Business Park

Perinteiset Pörssiyhtiöillat ovat palanneet ohjelmistoon. Illan aikana kaksi yhtiötä esittäytyvät Pirkanmaan Osakesäästäjille. Molemmille yhtiöille on varattu tunti aikaa esittelylle ja kysymyksille.

Huom. Tapahtuma on tarkoitus järjestää Tullin Business Parkissa paikan päällä.

17:00 Elisa
Veli-Matti Mattila

18:00 Nexstim


Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Tele2:n kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille.

Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Olemme edelläkävijä uusien verkkoteknologioiden ja -innovaatioiden, kuten 5G:n, kehittämisessä. Vuodesta 2020 olemme olleet hiilineutraali yhtiö ja olemme asettaneet kunnianhimoiset ilmastotavoitteet (Science Based Targets).

Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 167 000. Liikevaihto vuonna 2021 oli 2 miljardia euroa. Noin 85 prosenttia liikevaihdosta tulee telekommunikaatiopalveluista kuluttajille ja yrityksille. Nopeasti kasvavien, digitaalisten palveluiden osuus on yli 15 prosenttia.

Työllistämme yli 5 300 ammattilaista yli 20 maassa kansainvälisesti. Keskeisiä tytäryhtiöitämme ovat camLine, Elisa Eesti, Elisa Santa Monica, Elisa Videra, Enia, Fonum, Elisa Polystar ja Elisa Teleteenused (Starman).

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys, jonka kehittämä neuronavigoiva TMS-teknologia-alusta (transkraniaalinen magneettistimulaatio, TMS) mahdollistaa potilaiden yksilöllisen hoidon ja diagnostiikan vaikeissa aivosairauksissa ja -häiriössä. Nexstim tarjoaa ratkaisuja noninvasiiviseen eli kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon diagnostiikka- (NBS-laitteisto) ja terapiasovelluksilla (NBT®-laitteisto).

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   16.3.2022 17:00
Päättyy:   16.3.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tullin Business Park

Åkerlundinkatu 11
33100 TAMPERE

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet