Helsingin ja Espoon-Kauniaisten Osakesäästäjät: Pörssiyhtiöesittely Withsecure ja Nexstim

8.6.2023 17:00

Radisson Blu Seaside Hotelli

Tervetuloa pörssiyhtiöesittelytilaisuuteen 8.6.2023 klo 17.00 -19.00, paikka: Radisson Blu Seaside Hotelli, osoitteessa: Ruoholahdenranta 3, Helsinki

 

Tilaisuudessa esittäytyvät: Withsecure ja Nexstim

 

WithSecure on ollut kyberturvallisuuden edelläkävijä jo kolme vuosikymmentä. WithSecuren laaja palvelukokonaisuus ja palkitut tuotteet käyttävät patentoituja tietoturvainnovaatioita ja sofistikoitunutta uhkatietoa suojatakseen tuhansia yrityksiä ja miljoonia kuluttaja-asiakkaita. Yhtiön asiantuntijat ovat osallistuneet useampaan kyberrikoksen tutkintaan kuin mikään muu eurooppalainen yritys markkinoilla. WithSecuren tuotteita myyvät maailmanlaajuisesti tuhannet jälleenmyyjät.

www.withsecure.com/fi

 

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian nimeltään SmartFocus®. nTMS (navigoitu transkraniaalinen magneettistimulaatio) -teknologia mahdollistaa vaikeiden aivosairauksien ja -häiriöiden yksilöllisen diagnostiikan ja hoidon. 

Transkraniaalisessa magneettistimulaatiossa pään päällä pidettävällä magneettikelalla tuotetut magneettipulssit muodostavat potilaan aivoissa stimuloivan sähkökentän, joka kohdennetaan tietyille aivoalueille. SmartFocus® on ainoa saatavilla oleva todella yksilöitävän stimulaation mahdollistava TMS-teknologia. Sen avulla stimulaatiota voidaan antaa millimetrien tarkkuudella ja täsmällisyydellä, ottaen huomioon kunkin potilaan yksilölliset aivot. Nexstimin teknologiaa hyödynnetään sekä neurokirurgian diagnostiikassa (NBS-laitteisto) että terapiakäytössä (NBT®-laitteisto). Yli 210 NBS-laitteistoa ja yli 60 NBT®-laitteiston toiminnallisuudet sisältävää laitteistoa on toimitettu toimipaikkoihin ympäri maailmaa.

 

Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 5.6.2023.

 

Tilaisuuteen mahtuu 60 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä

 

Tervetuloa

  

Ystävällisin terveisin

Helsingin ja Espoo/Kauniainen Osakesäästäjät ja Good Marketing Oy

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   8.6.2023 17:00
Päättyy:   8.6.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Radisson Blu Seaside Hotelli

Ruoholahdenranta 3
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet