Skapa en förmögenhet med aktiesparande

9.12.2020 16:30

Live webinar

Skapa en förmögenhet med aktiesparande!

Vårens 2020 skolningsturné var en stor framgång. Den ordnades som webinarer pga omständigheterna och vi hade strax över tusen deltagare. Feedbacken var överväldigande god, skolvitsordet blev 9,0 och 97% av deltagarna upplevde sig få en nytta av skolningen. Tack till alla deltagare!

På grund av den stora efterfrågan erbjuder vi samma program på hösten 2020 igen, som webinar, med uppdaterat material!

Skolningens innehåll:

- Aktiesparkontot driver avkastningarna
- Placerarens nyckeltal-sixpack, P/E, P/B, dividendavkastning, ROE, soliditet, och gearing.
- Live screening av aktier via Zenostock och Danske Banks analysportal
- Undvikande av dividendfällan
- Fallande knivar, en risk eller möjlighet?
- Identifiering av trenden med hjälp av glidande medelvärden
- Placera med belånade medel hållbart

Svenne Holmström utbildar

Som utbildare fungerar Svenne Holmström. Svenne har en lång erfarenhet från placeringsbranschen och ett djupt kunnande inom placeringar. Svennes sakkunskap och inspirerande sätt att presentera olika teman har fått ett utbrett tack bland åhörarna i samtliga kurser han hållit. Svenne har ett underhållande och fängslande presentationssätt och kan även förklara svåra saker på ett enkelt och greppbart sätt.

För vem?

Skolningen rekommenderas för sparare och placerare som har en viss erfarenhet eller grundkunskap om placeringar. Skolningen fokuserar enbart på direkta aktier.

Medlemmar i Finlands Aktiesparare 49€
Icke medlemmar 69€ (bli medlem först, anmäl dig sen! https://www.osakeliitto.fi/jasenyys/liity-jaseneksi/)
Samtliga personer under 30 år 49€

Priserna inkluderar 24% moms. Kursavgiften kan tas med som avdrag i kapitalbeskattningen.

Deltagarna får ett högklassigt digitalt skolningsmaterial på 56 sidor där även ett mångsidigt botten för din egen placeringsplan ingår. Placeringsplanen hjälper dig hålla dig till din plan och att identifiera risker och möjligheter i din ekonomi.

Webinaren bandas in och deltagaren kan titta på denna inbandning fritt fram till utgången av maj månad 2021.

Extra info

Vi använder Go To Webinar webinarplattformen. Du behöver ha minst 3G uppkoppling för att säkra en god kvalitet på ljud och bild. Två dagar före webinaren får du en länk som du ska registrera dig på samt materialet. Om den inte kommer, så kolla skräposten ifall den hamnat dit. Säkerställ också att det finns ca 10MB utrymme i e-postlådan. Programmet är lätt att använda även för nybörjare!

Välj önskade biljetter
Biljett
försäljningen avslutas
Antal