Osakesijoittamisen peruskurssi, lauantaiwebinaari 3

28.11.2020 10:00

Reaaliaikainen webinaari

Oletko joskus miettinyt miten käytännössä sijoitetaan suoraan pörssiosakkeisiin?  Miten löydetään mielenkiintoisia kohteita, ja mitä pitää huomioida osakesalkkua rakentaessaan?  Ja kuinka osakesalkkua kannattaa hoitaa ja seurata? 

Et ole silloin yksin. Tämä on syksyn viides ja viimeinen esityskerta. Palaute on ollut huikea, keskiarvosana peräti 9,23 ensimmäiseltä neljältä kurssilta! 

Tämä on erittäin käytännönläheinen kurssi. Kurssilla käydään läpi osakesijoittamisen käsiteet ja perusasiat perusteellisesti. Tutustutaan pörssissä tapahtuvaan kaupankäyntiin, opitaan löytämään ja valitsemaan varteenotettavia osakkeita tunnuslukujen avulla. Lisäksi pohditaan miten salkkua hallitaan ja seurataan, sekä mistä löytää tietoa. Osakesäästötiliä esitellään myös seikkaperäisesti.

Koulutuksen sisältö

- osakesijoittamisen käsitteet
- miten toimitaan osakeanneissa
- osingot ja arvonnousu
- kaupankäynti, tarjoustasot
- toimeksiannon tekeminen, eri toimeksiantotyyppejä
- toimeksiantojen toteutuminen, marssijärjestys
- kurkistus algoritmeihin, lyhyeksi myyntiin yms. kauppaan vaikuttaviin seikkoihin
- mitä tulos ja taselaskelmat kertovat pääpiirteittäin
- keskeisiä tunnuslukuja P/E, P/B, osinkotuotto, oman pääoman tuotto, velkaantumisaste, omavaraisuusaste
- osakkeiden ominaisriski ja markkinariski
- hajautus ja salkun rakentaminen
- miten salkkua tulisi seurata
- osakesäästötili ja sen rooli osakesijoittamisessa
- mistä tietoa

Ohjelma on jaettu neljään luentoon, josta jokaisen pituus on noin 1h 30min. Jokainen osallistuja saa laadukkaat pdf-opetusmateriaalit (n 125 sivua) sekä osakesäästäjän sijoitussuunnitelmapohjan.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Osakesäästäjien koulutusvastaava Svenne Holmström.  Svenne on sijoittamisen rautainen ammattilainen, joka osaa innostaa ja opettaa vaikeistakin asioista hyvinkin käytännönläheisesti. Kurssilaisten antama palaute eri kursseista on ollut kiitettävä, keskiarvosana kaikkien kurssien osalta melko tasan 9,0. Osallistujat ovat nostaneet erityisesti esille Svennen osaamisen ja ammattitaidon.  Hänen innostavaa otetta on kiitetty laajasti.  Lue lisää Svennestä.

Kohderyhmä

Tämä kurssi sopii sekä aloittelijoille, että jo jonkun verran osakesijoittamista harrastaneille. Eduksi on jos osallistuja tuntee jo ennestään sijoittamisen keskeiset termit. Esim sijoittamisen peruskurssi kurssi antaa mainion lähtökohdan tälle kurssille.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 39€ sisältäen 24% alv. 

Osakesäästäjien koulutukset ovat kaikille avoimia, ei tarvitse olla jäsen. Toki jäsenenä saat aina enemmän...

Aikataulu

Klo 10:00 - 11:30 Millaista on sijoittaa suoriin osakkeisiin
Klo 11:30 - 11:40 tauko
Klo 11:40 - 13:10 Miten pörssissä käydään kauppaa
Klo 13:10 - 13:50 lounastauko
Klo 13:50 - 15:20 Miten yhtiöt hinnoitellaan
Klo 15:20 - 15:30 tauko
Klo 15:30 - 17:00 Miten hallitaan salkkua

Palautteita aiemmilta ryhmiltä

Sisalto ja kouluttaja aivan erinomaiset. Haluan tosin kayda taman uudestaan varmasti joka vuosi, koska ei naita asioita opi kerralla :-)

Loistava koulutus, Svenne hyvä luennoimaan. Osaa asiansa todellakin 👍 Tulen osallistumaan syksyn muihinkin koulutuksiin. Kiitos!

Kiitos, todella hyva setti. Plussana asiantuntemus ja selkokieli. Tulen varmuudella ilmoittautumaan myos seuraaville vebinaareille.

Loistava toteutus ja tallenteen avulla tähän tulee palattua. Seuraavaa kurssia odotellessa, kiitos.

Tack så mycket Svenne! Omaperäinen ja rohkea esitystapa takaavat että myös näiltä peruskursseilta tulee myös syvempää antia. Pidän siitä.

Lisää tietoa

Käytämme Go To Webinar alustaa. Tilaisuudesta syntyy myös toukokuun 2021 loppuun asti katsottava tallenne (vain ilmoittautuneille). 

Ilmoittaudu alla ja siirry maksamaan (suomalaiset verkkopankit sekä Visa, Mastercard, Amex). Mikäli maksamisessa ilmestyy ongelmia voit myös ilmoittautua vapaamuotoisesti sähköpostilla svenne.holmstrom@osakeliitto.fi ja saat sähköpostilaskun.

Myynti päättyy 27.11.2020 klo 20:00.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

28.11.2020 10:00

Päättyy:  

28.11.2020 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Reaaliaikainen webinaari


Järjestäjä

Suomen Osakesäästäjät ry

044-7669568

svenne.holmstrom@osakeliitto.fi

www.osakeliitto.fi