Helsingin ja Espoo-Kauniaisten Osakesäästäjät ry:Faron ja Sotkamo Silver

18.2.2020 17:00

Hotelli Seaside

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun Osakesäästäjien pörssiyhtiö-esittelytilaisuuteen 18.2.2020 klo 17.00 -19.00, paikka: Radisson Seaside Hotelli, osoitteessa: Ruoholahdenranta 3, Helsinki 

Tilaisuudessa esittäytyvät Faron ja Sotkamo Silver

Faron (AIM: FARN, First North: FARON) on suomalainen kliinisen vaiheen biolääkeyritys, joka kehittää uusia hoitoja sairauksiin, joiden hoidossa on merkittäviä puutteita. Yrityksen lääkekehitysohjelmat perustuvat endoteelireseptoreihin, joilla on merkitystä immuunivasteen säätelyssä, syöpien hoidossa ja elinvammoissa. 

Faronin immuuniterapiaan kehittämä Clevegen on uudentyyppinen anti-Clever-1-vasta-aine, jolla on kyky muuntaa immuniteetin tukahtuminen immuniteetin aktivoitumiseksi erilaisissa sairauksissa, erityisesti syövissä. Clevegen on edennyt faasi I/II:n kliiniseen kehitykseen uudentyyppisenä makrofaageihin kohdistuvana immuniteetin tarkistuspisteisiin perustuvana immunoterapiana potilailla, joilla on kiinteä kasvain, johon hoito ei tehoa. 

Faronin toisen lääkekandidaatin, suonivaurioista johtuvien verenvuotojen ja niistä aiheutuvien elinten toimintahäiriöiden estämiseen tarkoitetun Traumakinen, jatkokehitystä koskevia suunnitelmia viimeistellään parhaillaan. Faron sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.faron.com.

Sotkamo Silver on ruotsalainen on kaivosyhtiö, jonka liikeidea on hyödyntää mineraaliesiintymiä Pohjoismaissa. Se omistaa tytäryhtiönsä Sotkamo Silver Oy:n välityksellä hopeaa ja kultaa sisältäviä malmiesiintymiä Suomessa. Yhtiön tärkein kehityshanke on Taivaljärven hopeakaivos Sotkamossa.

www.silver.fi

Tilaisuudessa tarjotaan mielenkiintoisten esitysten ja keskusteluiden lisäksi kahvia, teetä ja pientä iltapalaa

Ilmoittauduthan viimeistään perjantaina 14.2.2020. (Ilmoittautumislinkki)

Tilaisuuteen mahtuu 60, ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ystävällisin terveisin 

Espoon ja Kaunaisten sekä Helsingin Osakesäästäjät ja Good Marketing Oy

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

18.2.2020 17:00

Päättyy:  

18.2.2020 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hotelli Seaside

Ruoholahdenranta 8
00180 00180 Hki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

044-987 5016

ile.parviainen@gmail.com