HOS x NOS Sijoitusbrunssi

18.5.2024 12:00

Ravintola Sunn

HOS x NOS Sijoitusbrunssi

Oletko koskaan pohtinut millaista olisi sijoittaa oman yrityksen kautta, tai miten ylipäätään sijoittaminen oman yrityksen kautta eroaa luonnollisena henkilönä sijoittamisesta? Olet tai et, niin joka tapauksessa lämpimästi tervetuloa NOSin ja Helsingin Osakesäästäjien yhdessä järjestämälle brunssille, jossa tutustumme tarkemmin sijoittamiseen listaamattoman yhtiön kautta.

Brunssilla käymme läpi esimerkiksi osinkojen ja tuottojen verotuksen eroavaisuuksia luonnollisen henkilön ja listaamattoman yhtiön näkökulmasta, sekä vaihtoehtoja yrityksen pääomittamiseen ja voitonjaon optimointiin. Tapahtuman tarkoituksena on tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin pitkäjänteisen sijoittamisen näkökulmasta ja herätellä ajatuksia varallisuuden kerryttämiseen. Brunssin puhujana on Helsingin Osakesäästäjien puheenjohtaja ja pitkäaikainen sijoittajakonkari Jari Paakkainen. 

Brunssille osallistuu myös HOSin hallituksen jäseniä, jotka omaavat Jarin tapaan pitkän kokemuksen sijoittamisen parista ja jotka sparraavat mielellään nuorempien sijoittajien kanssa. 

Brunssin hinta on 15€.

MILLOIN? 18.5. lauantaina klo 12-15

MISSÄ? Ravintola Sunn, Aleksanterinkatu 26, 2.krs, 00170 Helsinki

KENELLE? Nuorten Osakesäästäjien jäsenille


Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Sunn:in maittavasta brunssista ja keskustelemaan sijoittamisesta!

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

18.5.2024 12:00

Päättyy:  

18.5.2024 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Sunn

Aleksanterinkatu 26
00170 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Nuoret Osakesäästäjät

chair@nuoretos.fi