Investors House sijoituskohteena

31.5.2022 17:30

Webinaari

Investors House Oyj on pörssilistattu kotimainen kasvavia osinkoja ja vakaata vuokratuottoa tarjoava rahastoyhtiö. Yritys luo omistaja-arvoa yhdistämällä osaamisensa kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. 

Investors House:in toimintamalli tarjoaa useita kasvu- ja ansaintamahdollisuuksia, minkä lisäksi yhtiö pystyy hyödyntämään tehokkaasti markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia ja allokoimaan pääomia parhaaksi katsomallaan tavalla.

Yhtiöllä on tällä hetkellä seitsemän kasvavan kannattavuuden ja osingon vuotta takana ja yhtiöllä on vahva pyrkimys jatkaa samalla tiellä. Yhtiö on myös varautunut aikojen muuttumiseen, sillä sen kassa ja omavaraisuusaste on kunnossa.

Esitys on jaksotettu neljään osaan: 

1. Kiinteistöalan toimintaympärsitö

2. Mitä Investors House tekee ja mitä tuloksia?

3. Sijoittajaprofiili ja -tavoite

4. Miten suunnataan eteenpäin?

Puhujana on toimitusjohtaja Petri Roininen. Hänelle voi esittää kysymyksiä etukäteen ilmoittautumislomakkeen yhteydessä ja esityksen aikana chatin kautta. Osallistujien kysymykset esittää Osakesäästäjien toimitusjohtaja Victor Snellman.

Webinaari antaa siis oivan mahdollisuuden tutustua yhtiöön tarkemmin ja esittää toimitusjohtajalle mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Tilaisuus on kaikille avoin.

Webinaari toteutetaan Teams Live Event -alustalla. Ilmoittautuneet saavat ennen tilaisuutta sähköpostiinsa osallistumislinkin. Osallistuminen ei edellytä kirjautumista ja onnistuu niin Teams-sovelluksella kuin yleisimmillä verkkoselaimilla.

 

investors-house.png (473 KB)

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   31.5.2022 17:30
Päättyy:   31.5.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Järjestäjä

Suomen Osakesäästäjät

toimisto@osakeliitto.fi

www.osakeliitto.fi