Sievi Capital sijoituskohteena -webinaari

17.5.2022 17:00

Teams-webinaari

Sievi Capital Oyj on pörssilistattu pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin.

Yhtiö on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien luotettava ja pitkäaikainen kumppani, joka tukee kohdeyhtiöiden kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista aktiivisella omistajuudella. Aktiivinen kumppanuus tuo lisäarvoa myös osakkeenomistajille. 

Yhtiö sijoittaa aina suoraan taseestaan, mikä mahdollistaa sijoitustoiminnan ketteryyden ja joustavuuden. Yhtiö on kaikessa toiminnassaan sitoutunut vastuullisiin ja eettisiin toimintatapoihin.

Puhujana on toimitusjohtaja Jussi Majamaa. Hänelle voi esittää kysymyksiä etukäteen ilmoittautumislomakkeen yhteydessä ja esityksen aikana chatin kautta. Osallistujien kysymykset esittää Osakesäästäjien toimitusjohtaja Victor Snellman.

Webinaari antaa oivan mahdollisuuden tutustua yhtiöön tarkemmin ja esittää toimitusjohtajalle mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Tilaisuus on kaikille avoin.

Webinaari toteutetaan Teams Live Event -alustalla. Ilmoittautuneet saavat ennen tilaisuutta sähköpostiinsa osallistumislinkin. Osallistuminen ei edellytä kirjautumista ja onnistuu niin Teams-sovelluksella kuin yleisimmillä verkkoselaimilla.

sievijussimajamaa.png (452 KB)

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

17.5.2022 17:00

Päättyy:  

17.5.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams-webinaari


Järjestäjä

Suomen Osakesäästäjät ry

toimisto@osakeliitto.fi