Osakesäästäjän ilmainen lounas on kaikille jäsenille avoin webinaarisarja, jossa tutustutaan Suomen vaihdetuimpiin pörssiyhtiöihin. 

kone-cranes-webinaari-15.2.2024.jpg

Konecranes rakentaa materiaalinkäsittelyn seuraavaa sukupolvea tavoitteenaan turvallisempi, älykkäämpi ja parempi maailma

Konecranes on materiaalinkäsittelyalan ratkaisujen globaaleja johtavia yhtiöitä ja palvelee laajaa asiakasjoukkoa eri toimialoilla. Asetamme jatkuvasti alamme parhaat käytännöt, päivittäisistä parannuksista läpimurtoihin kaikkein merkittävimpinä hetkinä, koska tiedämme löytävämme aina turvallisemman, tuottavamman ja vastuullisemman tavan toimia. Konecranes on 16 500 työntekijänsä voimin yli 50 maassa joka päivä mukana nostamassa, käsittelemässä ja siirtämässä asioita, joita maailma tarvitsee. Vuonna 2022 konsernin liikevaihto oli 3,4 miljardia euroa. Konecranesin osake on listattuna Nasdaq Helsingissä (tunnus: KCR).

 

Webinaarisarjan tallenteet tulevat nähtäväksi jäsensivuille. Webinaarien tallenteet ovat nähtävissä jäsensivuilta muutaman päivän viiveellä. 

Webinaarisarjan alustana on Teams Live Event. Webinaarin katsominen onnistuu joko Teams-työpöytäsovelluksella tai yleisimmillä verkkoselaimilla. Saat webinaarilinkin sähköpostitse ilmoittautumalla tapahtumaan. Lähetämme webinaarilinkin ilmoittautuneille uudestaan tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Ilmoittautumista varten tarvitset jäsennumerosi. Jäsennumeron saat tietoosi: 

  • Viimeisimmän laskun asiakasnumero-kentästä 
  • Sähköpostitse saapuneesta rekisteröintiviestistä, jonka sait liityttyäsi jäseneksi
  • Viisas Raha-lehden takakannesta osoitetietojen yhteydestä
  • Tiedustelemalla toimistolta toimisto@osakeliitto.fi 

Mikäli et ole vielä jäsen, mutta haluat osallistua ilmaisille lounaille liity jäseneksialk. 15 euroa. 

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

15.2.2024 11:00

Päättyy:  

15.2.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Järjestäjä

Suomen Osakesäästäjät

010 2481 300

toimisto@osakeliitto.fi