Osakesäästäjien seminaariristeily - kohti ylituottoa

13.10.2023 16:30

Silja Baltic Princess

Tältä välilehdeltä löydät lyhyet esittelyt kaikista puheenvuoron pitäjistä. 

 

Kaisa Kivipelto on Danske Bankin senioristrategi, sekä suositun Taloudellinen mielenrauha -podcastin vetäjä.

 kaisa-kivipelto-dsc_3467.jpg

 

Veikko Karhulahti on kokenut varainhoito- ja sijoituspalveluasiantuntija, jolla on noin 35 vuoden kokemus alalta. Hän on työskennellyt suurimman osan urastaan OP-ryhmässä, erityisesti Turun OP-Privaten vetäjänä. Nykyään Veikko toimii talousneuvontaa antavan konsultointiyrityksensä Turun Sijoitushallinnan parissa, sekä mm. Turun kaupungin sijoitustoimikunnan senior-neuvonantajana.

Hän on tullut tunnetuksi "Veikon vinkit" -brändin alla, jossa hän ennustaa tulevaisuuden pörssivoittajia.

karhulahti-veikko.jpeg

 

Janne Peljo työskentelee EK:ssa johtavanan asiantuntijana ilmastoon ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvien kysymysten parissa. Ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuuden hupeneminen ovat aikamme vakavimpia haasteita, ja Jannen tehtävänä on ymmärtää niitä yritysten, sijoittajien ja yhteiskunnan näkökulmasta. Erityisen innostavaa Jannelle on se, että Suomi ja suomalaiset yritykset voivat olla merkittävässä roolissa ilmastohaasteen ratkaisemisessa kansainvälisesti, ja samalla rakentaa Suomelle kestävää taloudellista hyvinvointia.

peljo-janne-zoomattu.jpg

 

Sven-Eric "Svenne" Holmström on toiminut pääosin sijoittamisen parissa rahoitusalalla yli 20 vuotta ensin pankissa josta siirtyi kouluttamaan sijoittamista yrityksensä Ghost Investorin kautta. Hän on itse sijoittanut osakkeisiin ja rahastoihin yli 20 vuotta. Ajan saatossa hän on myös kirjoittanut satoja kolumneja, artikkeleita, blogeja eri yhteyksissä ja on varsin aktiivinen keskustelija eri sijoittamisen verkkofoorumeilla.

svenne-holmstrom2.png (107 KB)

 

Karoliina Salmisella (VTT) on yli 15 vuoden kokemus erityisesti valmistavan teollisuuden digitalisaation kehittämisestä. Viimeiset pari vuotta hän on keskittynyt teolliseen metaversumiin siitä näkökulmasta, että mitä tämä voisi tarkoittaa teollisen työn muuttumisen kannalta. Karoliina on käynyt teollisen metaversumin vaikutuksia ja mahdollisuuksia läpi kymmenien yritysten kanssa niin käyttäjäyritysten kuin ratkaisutoimittajien näkökulmasta. Karoliinan erityinen vahvuus on ymmärtää sekä ihmiskeskeistä näkökulmaa että teknologiaa.

karoliina-salminen-kasvokuva2.jpg

 

Kevin van Dessel & Teemu Liila. Suositun Sijoituskästi podcastin vetäjät. Sijoituskästin sisältö on tehty sijoittajilta sijoittajille ja se tarjoaa kiinnostavia keskusteluita sijoittamisesta, yrittämisestä ja talousasioista. 

kasti.jpg

 

Victor Snellman (DI, KTM) on Suomen Osakesäästäjien toimitusjohtaja. Hän toimii seminaarin juontajana ja pitää huolen, että ohjelma pysyy aikataulussa. 

victor-snellman-1915.jpg (1.13 MB)

 

Risteilyllä on mukana myös: 

Karri Salmi, puheenjohtaja, Suomen Osakesäästäjät 

Suomen Osakesäästäjien hallituksen jäseniä. 

 

Ajankohta

Alkaa:   13.10.2023 16:30
Päättyy:   14.10.2023 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Silja Baltic Princess

Linnankatu 91
20100 Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Suomen Osakesäästäjät

toimisto@osakeliitto.fi

Freesenkatu 3 A 2, 00100, Helsinki