Osakesäästäjien seminaariristeily - kohti ylituottoa

13.10.2023 16:30

Silja Baltic Princess

Tältä sivulta löydät tietoa matkasta, sekä vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin:

-Tärkeää tietoa matkasta

-Hyvä tietää Turun satamasta ja tulosta satamaan

-Ilmoittautumista varten tarvitset jäsennumerosi. Jäsennumeron saat tietoosi: 

 • Viimeisimmän laskun asiakasnumero-kentästä 
 • Kirjautumalla asiointi.suomenos.fi
 • Viisas Raha-lehden takakannesta osoitetietojen yhteydestä
 • Tiedustelemalla toimistolta toimisto@osakeliitto.fi

Usein kysytyt kysymykset (FAQ):

 1. Mitä matkan hintaan sisältyy? Matkan hintaan sisältyy risteily valitussa hyttiluokassa, Buffet-illallinen, meriaamiainen, Buffet-lounas sekä Suomen Osakesäästäjien risteilyohjelma.

 2. Miten matkaliput ja lähtöselvitys toimivat? Matkapoikien tilausajoliityntäbusseilla matkustavat asiakkaat saavat lippunsa kuljettajalta satamassa. Suoraan satamaan saapuvat matkustajat voivat noutaa matkalippunsa Matkapoikien lähtöselvityspisteeltä 1. kerroksesta klo 17:30 - 18:00. Ennen laivaan nousua on tärkeää varmistaa, että on saanut kaikki tilatut liput.

 3. Onko laivalla erikoisohjelmaa? Kyllä, Suomen Osakesäästäjät vastaa tämän risteilyn erikoisohjelmasta. Risteilyohjelmaan voi tutustua tarkemmin tämän sivuston ohjelma -välilehdellä.

 4. Mitkä ovat maksu-, muutos- ja peruutusehdot? Risteilyn erikoisluonteen vuoksi tähän matkaan sovelletaan erityisiä maksuehtoja. Matkan varausmaksu on 25 % matkan kokonaishinnasta, ja sen eräpäivä on 7 päivää varauksen jälkeen. Loppusuoritus tulee suorittaa viimeistään 31.8.2023. Peruutustapauksessa matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka ilman erillistä ilmoitusta.

 5. Voiko varausta muuttaa tai peruuttaa? Matkan varaajan tulee tehdä muutokset tai peruutus. Matkan muutokset astuvat voimaan, kun Matkapojat Oy on vahvistanut vastaanottaneensa ilmoituksen. Matkan peruutus ilmoitetaan Matkapojat Oy:lle toimistojen aukioloaikoina ma - pe klo 10.00 - 16.00. Muutoksista ja peruutuksista voi saada lisätietoja Matkapojat Oy:ltä.

 6. Onko ikärajaa risteilylle? Kyllä, Tallink Siljan ikäraja tälle risteilylle on 18 vuotta.

 7. Onko suositeltavaa hankkia matkavakuutus? Kyllä, matkustajia kehotetaan hankkimaan matkavakuutus, joka sisältää riittävän kattavan peruutusturvan. Matkavakuutustodistus tulee ottaa mukaan matkalle.

 8. Miten toimia hätätilanteessa tai lääkäripalveluiden tarpeessa? Laivalla on ensiapu- ja lääkäripalvelut saatavilla tarvittaessa. Lisäksi henkilökunta auttaa ohjeistamaan hätätilanteissa.

 9. Miksi risteily lähtee Turusta? Turku valikoitui lähtöpaikaksi risteilyn pituuden sekä aikataulun vuoksi.

Risteilyn kaikki tärkeä informaatio löytyy täältä.

Mikäli sinulla on lisää kysymyksiä, suosittelemme ottamaan yhteyttä Matkapojat Oy:n myyntipalveluun sähköpostitse osoitteeseen myyntipalvelu@matkapojat.fi tai puhelimitse numeroon 010 2323 200.

Ilmoittaudu mukaan!

Ajankohta

Alkaa:   13.10.2023 16:30
Päättyy:   14.10.2023 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Silja Baltic Princess

Linnankatu 91
20100 Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Suomen Osakesäästäjät

toimisto@osakeliitto.fi

Freesenkatu 3 A 2, 00100, Helsinki